VACATURE: Calefax zoekt een zakelijk leider

VACATURE:
Calefax zoekt een
zakelijk leider

per 1 maart 2020

Calefax zoekt per 1 maart 2020 een nieuwe zakelijk leider voor 32 uur per week.

Calefax is een ambitieuze en toonaangevende kamermuziekgroep die wereldwijd respect geniet. Calefax ontstond ruim 30 jaar geleden als muziekgroep van vijf middelbare scholieren en groeide uit tot een ensemble van wereldklasse. Nu reizen we de wereld over met onze muziek en geven jaarlijks ca. 75 concerten op de mooiste internationale podia voor een groeiende groep luisteraars en fans. Daarnaast geven we lessen aan jonge musici wereldwijd, op conservatoria en universiteiten. Als uitvinders van het rietkwintet zijn we de trotse ambassadeurs van een nieuwe muziekbeweging: het International Reed Quintet Network. Van Argentinië tot Nieuw-Zeeland ontstaan nieuwe rietkwintetten die in onze voetsporen treden.

Werkzaamheden
Als zakelijk leider werk je nauw samen met de musici die de artistieke leiding en tevens de directie van Stichting Calefax vormen. Vanuit ons kantoor in Muziekgebouw aan ’t IJ geef je leiding aan het team bestaande uit een producent, marketeer en medewerker relatiebeheer.
Je bent verantwoordelijk voor het zakelijk beleid en de uitvoering daarvan en rapporteert aan de directie en de Raad van Toezicht. Tot je taken behoren o.a. acquisitie van concerten in Nederland en in het buitenland in samenwerking met onze agenten in Londen, Berlijn en New York, fondsenwerving, financieel beleid, agendabeheer, in- en externe communicatie.

Wij zoeken
Een initiatiefrijke en enthousiaste zakelijk leider, met grote communicatieve en sociale vaardigheden en een natuurlijke manier van netwerken. Met een passie voor kunst en cultuur, en muziek in het bijzonder. HBO werk- en denkniveau en werkervaring op het gebied van podiumkunsten. Uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels, en goede computervaardigheden. Calefax wil een inclusieve organisatie zijn en is actief op zoek naar een grotere diversiteit binnen het team.

Wij bieden
Een uitdagende en leuke baan bij een dynamische en veelzijdige groep, een inspirerende werkomgeving en een hecht team. Een goed uitgerust kantoor in het centrum van Amsterdam. Een dienstverband van 4 dagen per week, op basis van een jaarcontract met intentie tot verlenging en een vast dienstverband. Flexibele werktijden en een marktconform salaris.

Heb je interesse?
Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en je CV via productie@calefax.nl t.a.v. Stef Koenis.

Solliciteren kan tot en met 18 januari 2020. Uiterlijk 20 januari hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op donderdag 23 januari 2020. De tweede gespreksronde zal plaatsvinden op 27 januari 2020.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Kiki Raposo de Haas, via info@calefax.nl en via onze site www.calefax.nl.

Acquisitie op basis van deze advertentie stellen we niet op prijs.