Donatie

Donatie

Bouw mee aan de verrijking en vernieuwing van het muzikale landschap en draag bij aan één van Calefax’ belangrijkste missies: het uitbreiden van het repertoire voor rietkwintet en dit net zo’n vanzelfsprekend genre laten worden als het strijkkwartet.

Eenmalige donatie

Eenmalige donaties zijn altijd welkom. Deze kunt u overmaken via iDEAL door te klikken op onderstaande button of op rekeningnummer NL13 INGB 0007099798 t.n.v. Stichting Calefax. Deze giften zorgen ervoor dat we ons werk tijdens de Corona-crisis kunnen voortzetten en blijven bouwen aan de verrijking en vernieuwing van het muzikale landschap.

Structureel steunen

U kunt óók een bijdrage leveren door ervoor te kiezen Calefax structureel te ondersteunen als Vriend. Met de bijdragen van de Vrienden maakt Calefax nieuwe arrangementen en verstrekt opdrachten aan internationaal gerenommeerde componisten. Via de eigen uitgeverij, de Calefax Edition, deelt Calefax zijn repertoire met rietkwintetten over de hele wereld.

Meer weten?

Als u meer informatie wilt over de verschillende manieren waarop u als gever een bijdrage kunt leveren aan Calefax’ succes, kunt u contact opnemen met Larissa: vrienden@calefax.nl of bellen met 020 519 18 44.