Word vriend

Word
vriend

Als Vriend van Calefax bouwt u mee aan de verrijking en vernieuwing van het muzikale landschap. U draagt bij aan één van Calefax’ belangrijkste missies: het uitbreiden van het repertoire voor rietkwintet en dit net zo’n vanzelfsprekend genre laten worden als het strijkkwartet.

Met de bijdragen van de Vrienden maakt Calefax nieuwe arrangementen en verstrekt opdrachten aan internationaal gerenommeerde componisten. Via de eigen uitgeverij, de Calefax Edition, deelt Calefax zijn repertoire met rietkwintetten over de hele wereld.

U kunt óók een bijdrage leveren door ervoor te kiezen Calefax structureel te ondersteunen middels één van hieronder genoemde Vriend-opties.

Verkenner

vanaf €100 per jaar, u ontvangt
• een verrassingspakket bij uw eerste aanmelding
• de digitale Vriendennieuwsbrief
• uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendendag

Ontdekker

vanaf €250 per jaar, u ontvangt hetzelfde als Verkenner, plus:
• 2 x per jaar een exclusieve uitnodiging voor het bijwonen van repetitie, masterclass of opnamesessie van Calefax.

Pionier

vanaf €500 per jaar, u ontvangt hetzelfde als Ontdekker, plus:
• 1 x per jaar een workshop samen componeren / musiceren door musici van Calefax.
(voor deelnemers van alle niveaus, muzikale ervaring niet noodzakelijk)

Club Calefax

Wilt u Calefax op substantiëlere wijze ondersteunen en uw betrokkenheid vergroten, dan nodigen wij u graag uit voor Club Calefax.

Eenmalige donatie

Mocht u Calefax willen ondersteunen dan is iedere éénmalige donatie welkom. Ons rekeningnummer is NL13INGB0007099798 t.n.v. Stichting Calefax.

Als u een Paypal-account heeft kunt ook betalen via Paypal.

ANBI Status

Stichting Calefax is door de belastingdienst aangewezen als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) hetgeen betekent dat uw gift onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar is.
De openbare gegevens van onze ANBI kunt u inzien op de website van Federatie Cultuur.
Meer informatie over de fiscale voordelen van doneren treft u hier.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de verschillende manieren waarop u als gever een bijdrage kunt leveren aan Calefax’ succes, kunt u contact opnemen met het kantoor: vrienden@calefax.nl of bellen met 020 519 18 44.

Composities en Arrangementen

Composities en Arrangementen

De Vrienden van Calefax dragen bij aan één van onze belangrijkste missies: het uitbreiden van repertoire voor rietkwintet. In 2023 zijn er mede dankzij hun steun 9 compositieopdrachten verstrekt en 18 nieuwe arrangementen gerealiseerd.