Club Calefax

club calefax

Wilt u uw betrokkenheid bij Calefax vergroten en dichter bij het vuur van ons artistieke proces komen? Dan hebben wij het genoegen om Club Calefax bij u te introduceren. Club Calefax is een exclusieve vriendenkring van Calefax-liefhebbers die samen bouwen aan de toekomst van het rietkwintet.

Het rietkwintet is inmiddels niet meer weg te denken uit het klassieke-muzieklandschap: over de hele wereld treden jonge professionele rietkwintetten in onze voetsporen. Calefax zet zijn missie vastberaden voort en streeft ernaar het rietkwintet als genre net zo beroemd te maken als het strijkkwartet. De leden van Club Calefax leveren hier een substantiƫle bijdrage aan en hun donaties maken unieke, innovatieve projecten mogelijk.

Clubleden ontwikkelen een warme band met de musici. Gedurende het jaar nemen we de clubleden mee op onze ontdekkingsreis naar nieuw repertoire en vernieuwende concertformats. Middels persoonlijke benadering houden we hen op de hoogte van onze ontwikkelingen en mijlpalen. Onze successen vieren we samen tijdens onder andere een jaarlijks diner bij een van de musici thuis.

Voor 1.250 per jaar wordt u lid van Club Calefax.

Doneren aan een culturele ANBI is fiscaal voordelig. Uw gift is onder voorwaarden 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Zie fiscale voordelen van doneren voor meer informatie.
Uw gift is onder voorwaarden aftrekbaar met extra fiscaal voordeel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via vrienden@calefax.nl.

Club Calefax