Treasure Hunt

Ga je mee schatzoeken? Download de gratis Hidden Gems-app en laat je meevoeren op een spannende muzikale tocht door de stad.

hoe werkt het?

DOWNLOAD DE APP

Samen met Radiomakers Desmet creëerden we een muzikale speurtocht door de stad. Om de tocht te kunnen maken heb je de Hidden Gems-app nodig, die je gratis kunt downloaden in de app store. De audiotour is beschikbaar in zes steden: Amsterdam, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Delft en Nijmegen. Je kunt kiezen uit een Nederlands of Engels gesproken versie.

DE ROUTE

De speurtocht begint op het centraal station en leidt je langs vijf verschillende plekken in de stad, die in de app zijn aangegeven. Afhankelijk van hoe (snel) je wandelt, neemt de tocht ca. 1,5 uur in beslag.

Bij de laatste stop, het park, hebben we een echte schat verstopt. Kun je hem vinden? Kijk goed naar de aanwijzingen. Er wacht een mooie verrassing op je.

TIPS!

De Hidden Gems-app maakt gebruik van GPS. Schakel de Locatievoorzieningen/GPS op je telefoon in en geef de app toestemming om deze te gebruiken.

We raden je aan om een echte koptelefoon te gebruiken in plaats van oordopjes, voor de optimale audio-ervaring.

Hou tijdens de tocht altijd je omgeving en het verkeer in de gaten!

Luister hier alvast naar een paar korte fragmenten uit de Treasure Hunt als voorproefje.

Treasure Hunt

faq

WANNEER KAN IK DE TREASURE HUNT DOEN?

Je kunt de tocht doen op elk gewenst moment. Het enige wat je nodig hebt is de app op je smartphone, een koptelefoon en je wandelschoenen.

WAT KOST HET?

Helemaal niets! De app is gratis en we vragen ook geen persoonlijke gegevens van je. Wil je je dataverbruik beperken? Dan kun je de audio vooraf (via WiFi) downloaden.

WAAR KAN IK DE MUZIEK VAN DE APP KRIJGEN?

Alle muziek van de app staat op het Calefax album Hidden Gems en is verkrijgbaar in onze webshop en via iTunes.

WIE HEEFT DE APP GEMAAKT?

De Hidden Gems-app is gemaakt door Calefax i.s.m. Echoes en Radiomakers Desmet:
Concept en montage – Marije Schuurman Hess & Bente Hamel
Stem – Stephanie Pan
Eindmix – Arno Peeters

Partners