Welkomstconcert Bart de Kater

Welkomstconcert
Bart de Kater

16 september in de Rode Hoed, Amsterdam

Op donderdag 16 september presenteert Calefax zijn nieuwe klarinettist Bart de Kater tijdens een Welkomstconcert in de Rode Hoed in Amsterdam.

In juli maakte Calefax na een selectieperiode van negen maanden bekend dat Bart de Kater de nieuwe klarinettist is. Op 16 september organiseren we een speciaal concert om Bart aan het publiek voor te stellen. Calefax speelt een gevarieerd programma vol repertoire waarin een glansrol is weggelegd voor de klarinet.

Coronatoegangsbewijs
Om toegang te krijgen tot het concert in de Rode Hoed is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (van 24 uur tot 2 uur voor aanvang).* Laat bij de ingang van de Rode Hoed de QR-code in de CoronaCheck-app of een geprinte coronatoegangsbewijs scannen. Het concert start om 20.15 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

Programma o.a.

Samuel Barber Excursions Op. 20
George Gershwin Rhapsody in Blue
Suite de Transylvanie

  • Dumitru Fãrcas Doina Motilor
  • Mioritza Batrinescul Din Grosi (Romanian Tradional)
  • Paul Stinga Invertita din Fagaras

* Geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of DCC (internationale bezoeker)? Laat je dan testen voor een tijdelijk coronatoegangsbewijs. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen. Wanneer jouw testuitslag bekend is, ontvang je een e-mail om de uitslag te kunnen bekijken. Is je uitslag negatief? Dan krijg je een unieke code. Met deze code kun je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl jouw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.

Gespeelde concerten

do 16 sep '21 20.15 Welkomstconcert Bart de Kater De Rode Hoed Amsterdam / NL