Calefax Vriendendag

Calefax
Vriendendag

zaterdag 8 december in de Fruitvis (Rotterdam)

Op zaterdag 8 december organiseren we onze jaarlijkse Calefax Vriendendag met concert en driegangendiner in de Fruitvis in Rotterdam. Onze Vrienden dragen bij aan één van Calefax’ belangrijkste missies: het uitbreiden van het repertoire voor rietkwintet. Wij hebben een speciaal aantal plaatsen gereserveerd voor mensen die geïnteresseerd zijn om Vriend te worden van Calefax.

Tijdens de Vriendendag gaan we vooral veel live muziek maken, kijken we terug en vooruit naar de mooie projecten van Calefax en kunt u genieten van een driegangendiner. Bij droog weer, organiseren we voorafgaand aan de Vriendendag een Hidden Gems Treasure Hunt Tour in Rotterdam. Hiermee nemen we u mee op onze schattocht met onze Hidden Gems-app in Rotterdam. Deze wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Heeft u interesse om deze Vriendendag bij te wonen, neem dan contact met ons op via vrienden@calefax.nl of via telefoonnummer 020-5191844.
De bijdrage voor deelname aan de Vriendendag inclusief diner en drankjes is € 45,- p.p.

Programma

13.45 uur
Optioneel: Start Hidden Gems Treasure Hunt Tour met de Hidden Gems-app. De tocht start op Rotterdam CS, duurt ongeveer 1,5 uur en eindigt in het Euromastpark waar we de Watertaxi kunnen nemen naar De Fruitvis.
16.00 uur
Inloop Calefax Vriendendag in De Fruitvis
16.30 uur
Start programma (incl. concert en driegangendiner)
+- 20.00 uur
Einde programma

Calefax Vriendendag
Calefax Vriendendag