Livestream solo-concert door Raaf

online soloconcert

5 april om 20.30 uur

In deze onzekere tijden door het Coronavirus willen we ons publiek toch blijven bedienen met live concerten. Calefax organiseert een online soloconcert door onze saxofonist Raaf Hekkema, vanuit zijn eigen huiskamer!

Op  5 april 2020 speelde Raaf om werken van Bach, Telemann en Louis Couperin, op vier verschillende historische saxofoons. Duur: ruim een uur. Na afloop probeerde Raaf alle vragen te beantwoorden die tijdens het concert in de chat zijn gesteld. Terugkijken? Een kaartje kost 5 euro per persoon, waarvoor je een link ontvangt naar de livestream op YouTube. Voor meer informatie over het online concert kun je contact opnemen met ons kantoor via pr@calefax.nl.

Deze prijs is een fractie van wat reguliere concertkaarten kosten. Mocht je vinden dat het online concert méér waard is, dan kan je ons extra steunen. Tijdens deze moeilijke periode waarin onze concerten en tournees zijn afgezegd, zijn deze donaties altijd welkom.

Programma

Johann Sebastian Bach Suites
Georg Philipp Telemann Fantasia’s
Louis Couperin Preludes