Speeddates met Calefax op het Koninklijk Con­servatorium Den Haag

Speeddates in het
conservatorium

met compositiestudenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag

Op vrijdag 29 april gaat Calefax ‘speeddaten’ met compositiestudenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Tijdens de Speeddates leggen studenten hun korte composities, schetsen en andere experimentele ideeën aan de musici van Calefax voor en maken kennis met de bijzondere samenstelling en klank van het ensemble. De musici introduceren hiernaast de mogelijkheden van ieder instrument uit het rietkwintet.

De sessies zijn gratis toegankelijk voor publiek en vinden plaats in Studio 4 op de vierde etage van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Na binnenkomst via de hoofdingang van Theater Amare is de vierde etage per roltrap te bereiken.

Om 10.30 uur kunt u aanschuiven bij de Speeddates, waarna er rond 13.00 uur met Calefax kan worden bijgepraat tijdens de pauze. Om 17.00 uur eindigen de Speeddates, maar iedereen is vrij om eerder te vertrekken.