Livestreams

Via YouTube of Facebook

Livestreams

Ma 26 apr, 20.00 uur | Interactieve livestream De Nieuwe Wereld volgens Dvořák

Calefax zendt live vanuit het Concertgebouw Amsterdam een interactieve livestream uit via het platform Concert in Huis. Tijdens het concert worden live muziek en vooraf opgenomen concertvideo’s afgewisseld met vragen uit het publiek en verhalen over de stukken, verteld door de musici.

Za 27 feb, 20.00 uur | Dijkdrift

Wo 25 nov, 20.15 uur | Jubileumconcert 35 Vette Jaren!

Zo 5 apr, 20.30 uur | livestream soloconcert door Raaf Hekkema
Vr 17 apr, 20 uur | Un Momento Dado (2020) met de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Compositie van Johan de Meij

 

Un Momento Dado (full concert) – Marinierskapel der Koninklijke Marine & Calefax (live at Theaters Tilburg 2020)

Un Momento Dado (full concert) – Marinierskapel der Koninklijke Marine and Calefax: live at Theaters Tilburg 2020. Johan de Meij wrote his grand new composition 'Un Momento Dado' for reed quintet and wind orchestra. Last January, we brought the world premiere together with the renowned Marine Band of the Royal Netherlands Navy, led by it’s chief conductor Arjan Tien. More info on this project and the program notes are found here: https://bit.ly/2xEjaGrProgrammeMaurice Ravel – Alborada del Graciaoso Claude Debussy – La Cathédrale Engloutie Maurice Ravel – Le Tombeau de Couperin '5. Menuet' Maurice Ravel – La ValseJean-Philippe Rameau – Suite La Triomphante Johan de Meij – Un Momento Dado (2019)Video recording and editing by BIGEARS ProductionsAudio recording and editing by NTR.

Posted by Calefax Reed Quintet on Friday, April 17, 2020

 

Zo 31 mei, 20 uur | Dido & Aeneazz (2019) met Eric Vloeimans (trompet), Jasper van Hulten (drums) en Gulli Gudmundson (bas)
Za 9 mei, 20 uur | The Roaring Twenties (2013) met Cora Burggraaf (mezzosopraan)